• Σήμερα είναι: Σάββατο, Απρίλιος 20, 2019

Χυδαία ανάρτηση της Ραχήλ Μακρή για τις φοιτήτριες του καθηγητή

Domino News
Domino News
Οκτώβριος09/ 2018

Με μια χυδαία ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο Facebook η Ραχήλ Μακρή σχολίασε την είδηση του προφυλακιστέου καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών και τις καταγγελίες για χρηματικά και ερωτικά ανταλλάγματα που φέρεται να ζητούσε ο ίδιος για να τις περάσει στα μαθήματα του.

Συγκεκριμένα, η Ραχήλ Μακρή στηλιτεύει τη στάση των φοιτητών, που αντί να καταγγείλουν τη δράση του, θέλησαν να του δώσουν 250 ευρώ, εν γνώση των γονιών τους για να μην τους «κόψει» χαρακτηρίζοντας π@ρνίδια όσες φοιτήτριες ενέδωσαν στις ορέξεις του καθηγητή.

Διαβάστε την ανάρτηση και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

«Περίπου 1000 φοιτητές έδωσαν 250+ ευρώ σε έναν άθλιο τυπάκο που παρίστανε τον καθηγητή στα ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ . Πολλοί το κάνανε εν γνώση των γονιών τους μάλιστα 20χρονες κοπέλες επέλεξαν να τη βγάλουν στο «τζάμπα» έχοντας διαφόρων μορφών σεξουαλικές επαφές με ΑΥΤΟΝ τον τύπο. Αυτοί οι φοιτητές εντωμεταξύ είναι η «νέα γενιά» που περιμένουμε να αλλάξει την Ελλάδα…. Είναι αυτοί που αντί να συνασπιστούν και να απαιτήσουν την εκδίωξη του και την διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους, να απαιτήσουν αξιοκρατία, δικαιοσύνη και διαφάνεια, είτε πλήρωναν μάθημα που δεν άξιζαν να το περάσουν, είτε εκπορνεύονταν ως πορνίδια. Αυτή είναι η σκληρή αλήθεια και ισχύει όχι μόνο στο ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ. Εκπόρνευση, εκπουτάνευση κάθε μορφής παντού στα πανεπιστήμια, στα μεταπτυχιακά, στα διδακτορικά, στον ιδιωτικό τομέα, στον δημόσιο τομέα, στην πολιτική, στα ψηφοδέλτια, στα διευθυντιλίκια στο δημόσιο, στα δικαστήρια, στον διορισμό υπουργών, στα ΜΜΕ, στην τηλ παρουσίαση, στην μόδα, στις ειδήσεις μέχρι και σε εποστημονικούς φορείς. Και μην ακούσω πάλι κλάψα και επίρριψη ευθυνών στους άλλους. Το επέτρεψαν οι ίδιοι για να περάσουν το μάθημα χωρίς να το αξίζουν και μετά να πάρουν χαρτιά που δεν αξίζουν και μετά να αναρωτιόμαστε πως γίνεται να είναι αναλφάβητοι επιστημονικά και αγράμματοι.

Δεν είναι που πιάσαμε πάτο λόγω της οικονομικής κρίσης. Είναι που πιάσαμε πάτο ηθικό ως κοινωνία.

Απέραντη θλίψη και καμία ελπίδα…