• Σήμερα είναι: Σάββατο, Μάιος 25, 2019

Χωριό που φαίνεται…

Domino News
Domino News
Νοέμβριος13/ 2018

Κακόβουλα σχόλια, «πρόθυμες» αναδημοσιεύσεις και πολλά ερωτηματικά προκάλεσε το πρωτοσέλιδο του Κυριακάτικου φύλλου της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», το οποίο «κοσμούσε» σε περίοπτη θέση ρεπορτάζ αναφερόμενο στην Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Μαρία Κόλλια Τσαρουχά.

Ο «καλά πληροφορημένος» (!) δημοσιογράφος που το επιμελήθηκε, έκανε σε αυτό μία εκτενή αναφορά στους καθηγητές φυσικής αγωγής, οι οποίοι είτε στελέχωσαν είτε συνεχίζουν να στελεχώνουν, το πολιτικό γραφείο της Σερραίας Υφυπουργού ως αποσπασμένοι υπάλληλοι, δίχως φυσικά να αναρωτηθεί για τους υπόλοιπους κατά καιρούς αποσπασμένους που ανήκουν σε άλλες ειδικότητες.

Ο ίδιος μάλιστα δεν «φωτογράφισε» απλά τα πρόσωπα για τα οποία γίνεται λόγος, αλλά προχώρησε και σε ονομαστική αναφορά, δυστυχώς επιλεκτική.

Βέβαια επειδή η κοινωνία των Σερρών είναι μικρή και γνωριζόμαστε πολύ καλά μεταξύ μας, το γεγονός της αποσιώπησης ενός προσώπου του ίδιου κλάδου καθηγητών φυσικής αγωγής με πολύχρονη «θητεία» στο ΠΓ της κ. Κόλλια, προκάλεσε εύλογα ερωτηματικά αν όχι και γέλωτες…για τον διακαή πόθο και τη διαρκή αγωνία του νέου αφεντικού του (το οποίο έχει μόνιμα την Σερραία ΥΦΕΘΑ στο «στόχαστρο») να προκαλέσει φθορά στη δημόσια εικόνα της.

«Συνταγή» εκδίκησης;

«Χτύπημα» πολιτικού αντιπάλου;

Ελλιπής δημοσιογραφική «έρευνα»;

Τα σενάρια πολλά…η αλήθεια όμως δεν «φτιασιδώνεται», είναι μία και μας οδηγεί σε ένα και μόνο ασφαλές συμπέρασμα… «χωριό που φαίνεται, κολαούζο δεν θέλει» (!)