• Σήμερα είναι: Τετάρτη, Ιούλιος 18, 2018

ΥΠΕΘΑ: Η ΝΔ έχει μετατραπεί σε γραφείο Τύπου συγκεκριμένου συγκροτήματος

Domino News
Domino News
Νοέμβριος12/ 2017

Επίθεση κατά της Ν.Δ. για την υπόθεση με τον εξοπλισμό προς τη Σαουδική Αραβία εξαπολύει το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας με ανακοίνωση στην οποία υποστηρίζει ότι προσπαθεί αν πιαστεί «από τα μαλλιά της» μετατρέποντας το κόμμα «σε γραφείο Τύπου συγκεκριμένου συγκροτήματος για μία σύμβαση που ψήφισε η ίδια, μέχρι τώρα δεν έχει εκτελεστεί και είναι απόλυτα νόμιμη και συμφέρουσα για τον ελληνικό λαό».

«Ο κ. Παπαδόπουλος δεν έχει οριστεί εκπρόσωπος από την Ελλάδα. Όποιος ενδιαφέρεται, να ρωτήσει εκείνον που τον όρισε. Η κ. Σπυράκη καθοδηγείται από τις αναμνήσεις της στο πλευρό του κ. Τσοχατζόπουλου» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Στο ζήτημα επανήλθε νωρίτερα η Ν.Δ. με ανακοίνωσή της στην οποία σημείωνε μεταξύ άλλων ότι «ο περιβόητος μεσάζοντας Βασ. Παπαδόπουλος με τον οποίο ο κ.Καμμένος έχει υπογράψει την συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία, αποδεικνύεται πλέον ότι είναι ένας πολυδραστήριος έμπορος όπλων εμφανιζόμενος να εκπροσωπεί με αμφιβόλου αξιοπιστίας έγγραφα όχι μόνον τη Σαουδική Αραβία, αλλά και την Ιορδανία, και το Κατάρ» και καλούσε τον Πρωθυπουργό να πάρει θέση.

Πηγή: tribune.gr