• Σήμερα είναι: Δευτέρα, Σεπτέμβριος 23, 2019

Δημιουργείται η πρώτη παιδική χαρά ΑμΕΑ στις Σέρρες

Domino News
Domino News
Φεβρουάριος22/ 2017

Η αυλαία έπεσε …. Πολλοί φορείς παρόντες στην παρουσίαση (Δευτέρα 20/02/17) του Freemobility του Ε. Ε. Ε. Ε. Κ  Σερρών.

 Την εκδήλωση  τίμησαν με την παρουσία τους η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά, η Βουλευτής Ν.Σερρών Αφροδίτη  Σταμπουλή, ο πατήρ Νικήτας εκπρόσωπος της Μητρόπολης Σερρών, ο Δήμαρχος Σερραίων Πέτρος Αγγελιδης , ο Αντιπεριφειάρχης Σερρών Γιάννης Μωϋσιάδης, ο προϊστάμενος της Δ/Βμιας Σερρων κος Τενεκετζής ,  εκπρόσωποι της Αστυνομίας κ.κ.  Βρίτκας και  Γασπαρίδου , εκπρόσωποι του Δήμου Σερρων , της Διεύθυνσης Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού και Συγκοινωνίας κ.κ. Μαδεμλή, Μίκηκη και  Βαρένη , ο προϊστάμενος του τμήματος Πολιτισμού της Νομαρχίας ο Βασίλης Βαφειάδης και πολλοί άλλοι φορείς της πόλης των Σερρών.

amea1

Έπειτα από εποικοδομητικό διάλογο,  μετά την παρουσίαση των ερευνών της ομάδας Freemobility του Ε .Ε .Ε. Ε .Κ Σερρών, κατατέθηκε και επίσημα ενώπιον όλων η πρόταση για την κατασκευή της πρώτης παιδικής χαράς ΑμΕΑ στις Σέρρες.

Ενα ηχηρό ΝΑΙ ήταν η από τους φορείς και η υπόσχεση για άμεση ανάπλαση και κατασκευή της παιδικής χαράς του ΙΚΑ για ΑμΕΑ είναι γεγονός. Έχουν ήδη ενεργοποιηθεί οι φορείς της πόλης!

amea3 (1)

Στόχος της ομάδας Freemobility του Ε. Ε. Ε. Ε .Κ Σερρών είναι να ενεργοποιήσει  και τους πολίτες της πόλης!

« Η ομάδα αυτή έγινε η αφετηρία ώστε οι αρχές της πόλης των Σερρών και η κοινωνία να ευαισθητοποιηθούν και να κινητοποιηθούν ώστε η πόλη να γίνει πιο φιλική και πιο προσβάσιμη για όλους! Διεκδικεί τα αυτονόητα! «ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΤΙΜΕΛΕΙΑ!»
Ας μην το ξεχνάμε… Η ομάδα Freemobility του Ε Ε Ε Ε Κ Σερρών,  δίνει το έναυσμα και βάζει ένα μικρό λιθαράκι από τη δική τους  μεριά ώστε οι μαθητές των Ε Ε Ε Ε Κ Σερρών και όλα τα Ατομα με Ειδικές Ανάγκες (ΑμΕΑ) να  αποκτήσουν τα αυτονόητα για όλους»

amea5 (1)