• Σήμερα είναι: Πέμπτη, Φεβρουάριος 21, 2019

ΑΝΕΛ: Δ. Καμμένος και Μπαλτάκος είναι Δούρειοι Ίπποι του Μητσοτάκη

Domino News
Domino News
Ιούλιος10/ 2018

«Οι μαριονέτες αποκαλύπτονται. Ο συνομιλητής της Χρυσής Αυγής, χέρι – χέρι με τον αποστάτη»

«Η αυλαία σηκώθηκε, οι μαριονέτες αποκαλύπτονται. Ο συνομιλητής της Χρυσής Αυγής, χέρι – χέρι με τον αποστάτη, ετοιμάζονται για την παράστασή τους. Όλοι ξέρουμε ποιος κρατάει τα νήματα» δήλωσε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης σχετικά με την ίδρυση νέου κόμματος που ανακοίνωσαν οι Τάκης Μπαλτάκος και Δημήτρης Καμμένος, «το νέο κομματικό μόρφωμα», όπως το αναφέρουν χαρακτηρστικά οι ΑΝΕΛ.

«Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη από τους Δούρειους Ίππους του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το τέλος τους γνωστό, πολιτικός αφανισμός και ηθικός ξεπεσμός» καταλήγει στην δήλωσή του ο κ. Τοσουνίδης.

«Δούρειους Ίππους» του Κυριάκου Μητσοτάκη χαρακτηρίζει και ο γραμματέας των ΑΝΕΛ, Ευθύνης Δρόσος, τους Δημήτρη Καμμένο και Τάκη Μπαλτάκο.

«Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι επέλεξαν το δρόμο τους. Είναι ο φυσικός τους χώρος της ακροδεξιάς. Μια ανάγνωση του δελτίου τύπου του κόμματός μας δείχνει ανάγλυφα τη θέση των ΑΝΕΛ.

Οι κύριοι αποτελούν «δούρειους ίππους» του Κυριάκου Μητσοτάκη και τους περιμένει ο πολιτικός αφανισμός και ο ηθικός ξεπεσμός» δήλωσε στον Real FM.

«Σας ξαναλέω ότι είναι Δούρειοι Ίπποι του Κυριάκου Μητσοτάκη και ο νοών νοείτο. Εμείς δεν ψαρεύουμε σε θολά νερά. Είναι διαφορετικός ο πολιτικός χώρος τον οποίο εκπροσωπούμε. Δεν έχουμε σχέση με ακροδεξιά σχήματα και μορφώματα» πρόσθεσε.

Πηγές: news247.gr / tribune.gr