• Σήμερα είναι: Πέμπτη, Ιούνιος 21, 2018

Η Μαρέβα διαφημίζει το success story της στα χρόνια της κρίσης!

Domino News
Domino News
Σεπτέμβριος01/ 2017

Συνεχίζει να προβάλλει την επιχειρηματική δραστηριότητά της η Μαρέβα Γκραμπόφσκι, σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, μέσα από δημόσιες παρεμβάσεις της. Ετσι, στην τρίτη συνέντευξή της μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, μίλησε για την απόφασή της να ιδρύσει μια φίρμα με νέα προϊόντα μόδας, τη Zeus + Dione, εν μέσω της κρίσης.

«Ηταν μια ρομαντική αντίδραση απέναντι στην οικονομική κρίση – ένα δυνατό αίσθημα πατριωτισμού. Θέλαμε να στηρίξουμε τη χώρα μας, να αποδείξουμε στον επιχειρηματικό κόσμο ότι υπάρχουν ευκαιρίες στην Ελλάδα και ότι δεν είναι όλα μαύρα» ανέφερε μιλώντας στο «Forbes», επισημαίνοντας ότι η ιδέα «γεννήθηκε από το πάθος μας να αναστήσουμε και να επαναπροσδιορίσουμε την τοπική χειροτεχνία στην Ελλάδα». Με την κρίση, σημείωσε, «η κατάσταση επιδεινώθηκε, αλλά ακόμη και τη χειρότερη χρονιά καταφέραμε να έχουμε ανάπτυξη άνω του 50%».

Ερωτηθείσα αν αντιμετώπισε κάποια αποτυχία, απάντησε: «Δεν είχαμε κάποια πραγματική αποτυχία, σε διαφορετική περίπτωση δεν θα ήμασταν εδώ. Επρεπε κάποιες φορές να κάνουμε ένα βήμα πίσω, κάναμε λάθη. Ανεξάρτητα από το πόσα λεφτά έχεις -και εμείς δεν είχαμε-, κάνεις λάθη, γιατί πραγματικά πρέπει να το περάσεις αυτό για να κατανοήσεις τη διαδικασία, να καταλάβεις πού βρίσκεται το πρόβλημα, πώς μπορείς να ξεπεράσεις τις δυσκολίες και τις αποτυχίες, πώς μπορείς να διαχειριστείς τις καταστάσεις καλύτερα την επόμενη φορά».

Πηγή: documentonews.gr