• Σήμερα είναι: Δευτέρα, Μάιος 28, 2018

Καμμένος στη ΔΕΘ: Η ΝΔ έχει «αδωνοποιηθεί»

Domino News
Domino News
Σεπτέμβριος12/ 2017

«Φασιστικό είναι αυτό που προσπαθούν να οδηγήσουν τους ΑΝΕΛ στον χώρο της ακροδεξιάς. Οι ΑΝΕΛ ανήκουν στο πατριωτικό κέντρο. Εγώ δεν είμαι στη ΝΔ του Βορίδη και του Γεωργιάδη. Είμαστε ένα κεντρώο πατριωτικό κόμμα που χωράμε όλοι όσοι δεν συνεργαζόμαστε με τα άκρα. Δεν είμαστε εκπρόσωποι εταιρειών για να περιφερόμαστε ανά γραφείο δημοσίων σχέσεων. Συγκρουστήκαμε με τη διαφθορά και τη διαπλοκή» τόνισε μεταξύ άλλων ο Πάνος Καμμένος στη συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της 82ης ΔΕΘ.

Ο κ.Καμμένος συνέχισε λέγοντας ότι οι νεοδημοκράτες προσαρμόζονται στους ακραίους, αντί να συμβαίνει το αντίθετο.

Η ΝΔ έχει φύγει από την μετριοπάθεια που αγκάλιαζε τον μεσαίο χώρο. Έχει Αδωνοποιηθεί η ΝΔ, είπε χαρακτηριστικά.

Ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ σημείωσε επίσης ότι το ΠΑΣΟΚ του σήμερα έχει ταυτόσημες απόψεις με τους νεοφιλελεύθερους της ΝΔ. Οι έχοντες την ταμπέλα της σοσιαλδημοκρατίας έχουν περάσει δεξιά.

Ο κ.Θεοδωράκης και ο κ. Λοβέρδος εκφράζουν νεοφιλελεύθερες θέσεις. Η πραγματική κεντροαριστερά μπορεί να συνυπάρχει μαζί μας.

Αναφερόμενος στον ανασχηματισμό ξεκαθάρισε ότι τον κάνει μόνο ο πρωθυπουργός, αφού εκείνος αποφασίζει.

Το Υπουργείο Εθνικής  Άμυνας είναι ένα υπουργείο που σε αυτή την περίοδο, με τις μεγάλες αλλαγές που γίνονται στη Μεσόγειο, απαιτεί να υπάρχει ηρεμία, συνεργασία, προετοιμασία και πρωτοβουλίες, κατέληξε σημειώνοντας ότι «σε λίγα χρόνια αλλάξαμε την άποψη για την Ελλάδα» .

Τέλος έκανε γνωστό πως οι ΑΝΕΛ έχουμε ετοιμάσει πρόταση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση, την οποία θα γνωστοποιήσουν σε άλλη συνέντευξη Τύπου.

Πηγή: tribune.gr