• Σήμερα είναι: Τρίτη, Ιούνιος 25, 2019

Με την Ασημακοπούλου τι θα γίνει κύριε Μητσοτάκη;

Domino News
Domino News
Μάρτιος23/ 2019

Η κυρία Λοΐζου καρατομήθηκε και ορθώς. Κύριε Μητσοτάκη η κυρία Ασημακοπούλου θα παραμείνει;

Εξέθεσε ανεπανόρθωτα αυτούς που την πρότειναν η κυρία Λοΐζου. Ορθώς και άμεσα ο πρωθυπουργός με το που έγινε γνωστή η υπόθεση στην οποία εμπλέκεται, την καρατόμησε.

Μένει λοιπόν να δούμε τι θα κάνει ο κύριος Μητσοτάκης με την κυρία Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου. Η οποία φυσικά δεν εμπλέκεται σε κάποια ποινική υπόθεση η ίδια, ισχυρίστηκε όμως ως μάρτυρας υπεράσπισης του κατηγορουμένου για βαρύτατη υπόθεση κύριου Νίκου Γεωργιάδη, ότι ο τελευταίος είναι στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Γεγονός που πήγες προσκείμενες στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προσπαθούν να διαψεύσουν.

Η παραμονή όμως της κυρίας Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου που δεν φτάνει ο ρόλος της ως μάρτυρας υπεράσπισης του κύριου Νίκου Γεωργιάδη αλλά χρησιμοποίησε και το όνομα του ίδιου του κυρίου Μητσοτάκη προκειμένου να τον υπερασπίσει, εκθέτει την ίδια την παράταξη. Και προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τι θα κάνει λοιπόν; Θα καρατομήσει κι αυτός την κυρία Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου ή θα καταφέρει για άλλη μια φορά να γίνει ιδανικός αυτόχειρας και να χάσει το πλεονέκτημα που του δίνει η υπόθεση Λοΐζου;

Πηγή: olympia.gr