• Σήμερα είναι: Κυριακή, Φεβρουάριος 17, 2019

ΝΔ: Η «μεταγραφή» Πρετεντέρη και ο ρόλος του Άδωνι

Domino News
Domino News
Δεκέμβριος05/ 2018

Ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, φέρεται να αποφασισμένος να ενισχύσει με διάφορες προσωπικότητες το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος. Γι αυτό και σκέφτεται τον γνωστό δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη.

Αυτό γράφει η εφημερίδα ΕΣΤΙΑ 

«Στο τραπέζι έχει πέσει σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες το όνομα του εμβληματικού δημοσιογράφου της κεντροαριστεράς Γιάννη Πρετεντέρη ο οποίος υπερασπίζεται με σθένος κατά καιρούς, αρθρογραφώντας σε ημερήσια εφημερίδα, τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο κ. Πρετεντέρης πάντως όταν ερωτάται απαντά «Μην ακούτε». Κάποιοι τον θεωρούν καλό υποδοχέα της κεντροαριστερής ψήφου στη ΝΔ. Όσοι εισηγούνται στον Μητσοτάκη την επέλαση στο χώρο της κεντροαριστεράς επιχειρηματολογούν ότι τέτοιου είδους υποψηφιότητες θα επιταχύνουν τη μαζική προσχώρηση ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ…»

Η εφημερίδα ΕΣΤΙΑ απαντά σήμερα και στον Άδωνι Γεωργιάδη που μίλησε χθες σε ραδιοσταθμό για τα περί υποψηφιότητας Πρετεντέρη. Συγκεκριμένα σε πρωτοσέλιδο σχολιάκι της γράφει:

«Προήχθη ο Αδωνις Γεωργιάδης. Από αντιπρόεδρος κόμματος ανέλαβε χθες εκπρόσωπος Τύπου του Ιωάννη Πρετεντέρη. Μίλησε σε εκπομπή ραδιοφωνικού σταθμού και είπε ως spokeman όσα θα ήθελε να πει για το χθεσινό πρωτοσέλιδό μας ο έγκριτος συνάδελφος. Ένα μόνο δεν διέψευσε: πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει κάνει πρόταση στον Ιωάννη Πρετεντέρη και εκείνος την μελετά, δεν την έχει απορρίψει. Απλώς φοβάται μη τυχόν δεν εκλεγεί.»

Πηγή: neaselida.gr