• Σήμερα είναι: Δευτέρα, Σεπτέμβριος 23, 2019

«Ο αγγειοχειρουργός δολοφόνησε την κόρη μου»

Domino News
Domino News
Μάιος17/ 2017

Κατέθεσε ότι η 36χρονη δεχόταν πιέσεις από τον αγγειοχειρουργό να κάνει την επέμβαση

Ενώπιον της 7ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης κλήθηκε να καταθέσει η μητέρα της 36χρονης Γεωργιανής, που φέρεται να δολοφονήθηκε από τον 38χρονο γιατρό του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, στη Θεσσαλονίκη.

Εξεταζόμενη από την ανακρίτρια, η ηλικιωμένη γυναίκα φέρεται να εξέφρασε τη βεβαιότητά της ότι ο κατηγορούμενος γιατρός σκότωσε την κόρη της.

Κατά πληροφορίες, η ίδια κατέθεσε ότι η 36χρονη δεχόταν πιέσεις από τον αγγειοχειρουργό να κάνει την επέμβαση κι ότι στην προηγούμενη επέμβαση που υποβλήθηκε είχε αργήσει να ξυπνήσει από τη νάρκωση.

Αυτός ήταν -σύμφωνα με όσα κατέθεσε- ο λόγος που ήθελε να συνοδεύσει την κόρη της στην προγραμματισμένη επέμβαση, αλλά εκείνη την διαβεβαίωσε ότι δεν θα υπάρξει νάρκωση.

Όπως έγινε γνωστό, η μάρτυρας ανέφερε ότι η κόρη της ήταν αφοσιωμένη στον σύζυγο και τα παιδιά της κι ότι ήταν κοινωνική και αγαπητή.

Περιέγραψε δε τις αγωνιώδεις έρευνες της οικογενείας για τον εντοπισμό της άτυχης γυναίκας από τη στιγμή που χάθηκαν τα ίχνη της, στις 26 Απριλίου.

Τι είχε δηλώσει ο 38χρονος 

Κατά την απολογία του που διήρκεσε περισσότερες από 3 ώρες ο γιατρός υποστήριξε πως είναι αθώος ισχυριζόμενος ότι κάποιοι τον παγίδευσαν χωρίς όμως να υποδείξει ποιοι ήταν αυτοί.

«Έχω παγιδευτεί. Κάποιος ζήλεψε το ενδιαφέρον που είχε εκδηλώσει για μένα» φέρεται να είπε.

Παραδέχτηκε ότι διατηρούσε «κοινωνικές» όπως τις χαρακτήρισε επαφές μέσω του Facebook με την 36χρονη από το Γενάρη χωρίς όμως κάτι παραπάνω. «Γίναμε «φίλοι» στο facebook τον περασμένο Γενάρη κι έναν μήνα αργότερα ξεκινήσαμε να συνομιλούμε», απολογήθηκε.

Οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν ανακριτή και εισαγγελέα που αποφάσισαν να τον προφυλακίσουν.

Το χρονικό

Να σημειωθεί ότι η 36χρονη βρέθηκε νεκρή σε γκρεμό στο Παλιούρι Χαλκιδικής, ενώ στο πτώμα της ανιχνεύθηκε αναισθητικό φάρμακο.

Οι εργαστηριακές εξετάσεις θα ολοκληρωθούν τις επόμενες μέρες και αναμένεται να δώσουν απαντήσεις στα αίτια του θανάτου της.

Πηγή: altsantiri.gr