• Σήμερα είναι: Πέμπτη, Φεβρουάριος 21, 2019

Ο Αντώναρος καλεί τον Κυριάκο να ξεκαθαρίσει τη θέση του

Domino News
Domino News
Ιούνιος19/ 2018

Αιχμές του Ευάγγελου Αντώναρου για τη στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφορικά με δημοσιεύματα στο γερμανικό Τύπο πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πει στο εξωτερικό πως θα υπερψηφίσει τη συμφωνία με τα Σκόπια

«Ο Γερμανός δημοσιογράφος Michael Martens επιμένει για την εγκυρότητα των πηγών του σχετικά με τις διαβεβαιώσεις προς Ευρωπαίους αξιωματούχους. Επικαλείται δε δυο πηγές στο Βερολίνο» αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος επί κυβερνήσεων Κώστα Καραμανλή σε δημοσιευσή του στον λογαριαμό του στο fb.

«Για τον Κυριακο Μητσοτακη τίθεται μέγα θέμα ηθικής τάξεως κι έχει δυο επιλογές καθώς βρίσκεται αντιμέτωπος με μια από τις εγκυρότερες εφημερίδες της Ευρώπης στην οποία – και μάλιστα στον ίδιο δημοσιογράφο — είχε δώσει με δίκη του πρωτοβουλία αποκλειστική συνέντευξη» σημειώνει ο Ευάγγελος Αντώναρος και καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ξεκαθαρίσει τη θέση του.

«Έχει δύο επιλογές:

1. Να στείλει επιστολή διάψευσης με τη σαφή θέση που σκοπεύει να πάρει στο μέλλον.

2. Να προχωρήσει σε νομικά μέτρα κατα της εφημερίδας και του δημοσιογράφου στα γερμανικά δικαστήρια.

οτιδήποτε λιγότερο θα επιβεβαιώσει απλά ότι ο κ. Μητσοτάκης χρησιμοποιεί διγλωσσία στο εν λόγω θέμα για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης.

Τον καλώ για μια ακόμη φορά να ξεκαθαρίσει τη θέση του«.

Πηγή: avgi.gr