• Σήμερα είναι: Τετάρτη, Ιούλιος 18, 2018

ΟΦΚΑ Σερρών: Χρυσός ο Γιώργος Τεσσαρομάτης στο Πανελλήνιο

Domino News
Domino News
Ιούνιος19/ 2017

Την πρώτη θέση στο ύψος και το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο αθλητής του ΟΦΚΑ Σερρών Γιώργος Τεσσαρομάτης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών που ολοκληρώθηκε στην Πάτρα.

Ο Ναουσαίος άλτης που φέτος πήρε μεταγραφή στον ΟΦΚΑ Σερρών (σπουδάζει στο ΤΕΦΑΑ Σερρών)  κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με επίδοση 2,15μ και είναι το δεύτερο στη συλλογή του αυτήν την περίοδο αφού είχε κατακτήσει και το χρυσό μετάλλιο το Φεβρουάριο στο Πανελλήνιο Κλειστού στίβου που είχε γίνει στο Στάδιο Ειρήνης και φιλίας. Έτσι ο Σερραϊκός στίβος πανηγύρισε δύο μετάλλια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα: το χρυσό του Γιώργου Τεσσαρομάτη στο ύψος και το αργυρό της Θεοδώρας Αραμπατζή (του Γ.Σ. Σέρρες 93) στον ακοντισμό.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες του ΟΦΚΑ Σερρών πραγματοποίησαν σπουδαία εμφάνιση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών που διεξήχθη αυτό το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Ιουνίου στην Πάτρα. Εκτός από την μεγάλη επιτυχία του Γιώργου Τεσσαρομάτη που επανέλαβε την «χρυσή» νίκη που είχε πετύχει στο Πανελλήνιο Κλειστού Στίβου, περνώντας το 2,15 στο άλμα σε ύψος,  πολλοί αθλητές του ΟΦΚΑ Σερρών ξεπέρασαν τον εαυτό τους, πετυχαίνοντας ατομικά ρεκόρ ενώ ο σύλλογος τετραπλασίασε σχεδόν τους βαθμούς του σε σχέση τους περυσινούς αγώνες.

Αναλυτικά οι αθλητές του ΟΦΚΑ Σερρών είχαν τις παρακάτω διακρίσεις:

1)Τεσσαρομάτης Γεώργιος: 1ος στο άλμα σε ύψος με 2.15 μ

2)Φράγγογλου Γεώργιος: 4ος στο άλμα σε ύψος με 1.98 μ

3)Σκυταλοδρομία 4Χ100 (Πετρίδου ΜαρίαΚυριάκου ΜιράνταΓούλα ΜαρίαΤαμπούρη Παναγιώτα): 4η θέση με νέο Πανσερραϊκό Ρεκόρ 48.61

4) Ψάλτης Δημήτριος: 5ος στα 400 μ με εμπόδια με 53.94

5) Πετρίδου Μαρία: 7η στα 200 μ με 25.00

6) Μοσχολιού Ζωή: 9η στην σφυροβολία με 44.97

7) Γεννίκης Μιχαήλ-Ηλίας: 11ος στην δισκοβολία με 45.81 (ο μικρότερος σε ηλικία στο αγώνισμα)

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ομάδα 4Χ100 των Ανδρών με τους Ψάλτη Δημήτριο-Χασάπη Βασίλειο-Παπαδόπουλο Στάθη-Παπαδόπουλο Ιωακείμ ήταν άκυρη, ενώ διεκδικούσε μια πολύ καλή θέση στον τελικό. Η διοίκηση του ΟΦΚΑ Σερρών δίνει συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στους προπονητές τους Παναγιώτη Γούλα και Γιάννη Φράγγογλου.

Πηγή: ert.gr