• Σήμερα είναι: Τετάρτη, Νοέμβριος 21, 2018

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Domino News
Domino News
Νοέμβριος18/ 2017

Μία γυναίκα από τη Συρία μπαίνει σε μία σκηνή, σε έναν προσφυγικό καταυλισμό στη Marjayoun, στο Λίβανο.

 Δημοτικός υπάλληλος κρεμά χριστουγεννιάτικα φώτα στη Μανάγουα, στη Νικαράγουα.

 Υπό καταρρακτώδη βροχή, ο 95χρονος Μανώλης Γλέζος απέτισε τιμή στα θύματα του Πολυτεχνείου, καταθέτοντας λουλούδια στο μνημείο των πεσόντων.

 Το πρώτο της ηλεκτρικό αρθρωτό φορτηγό παρουσίασε η Tesla, φιλοδοξώντας να αμφισβητήσει την κυριαρχία των συμβατικών φορτηγών στον τομέα των οδικών μεταφορών. Όπως αναφέρει το BBC, το Tesla Semi έχει εμβέλεια 800 χλμ με μία φόρτιση και θα τεθεί σε παραγωγή το 2019. Το Tesla Semi, θα πάει από τα 0 στα 60 χλμ/ ώρα μέσα σε 20 δευτερόλεπτα, έλκοντας φορτίο 36.287 κιλών (το μέγιστο που επιτρέπεται στους αμερικανικούς δρόμους).

 Μία γυναίκα περνά μπροστά από έναν πλανόδιο πωλητή ρούχων, δίπλα στις σιδηροδρομικές γραμμές, στην Καλκούτα, στην Ινδία.

 Κατασκευαστικές εργασίες στις σιδηροδρομικές γραμμές, στο εργοτάξιο της γραμμής 1 του μετρό στην πόλη Τσανγκζού, στην Κίνα.

 Φωτογραφία μακράς έκθεσης απεικονίζει τον έναστρο ουρανό κατά τη διάρκεια βροχής από «πεφταστέρια», των Λεοντιδών, στην Villanueva de la Pena, στη βόρεια περιοχή της Κανταβρίας, στην Ισπανία. Πρόκειται για μια μέτριας έντασης βροχή διαττόντων, η οποία κάθε χρόνο κάνει την εμφάνισή της από τις 6 έως τις 30 Νοεμβρίου. Οι Λεοντίδες, οι οποίες έλαβαν το όνομά τους επειδή φαίνεται να προέρχονται από τον αστερισμό του Λέοντα, δημιουργούνται από την «ουρά» που έχει αφήσει πίσω του ο κομήτης του 55Ρ/Τέμπλ-Τατλ.

 Η Ελβετίδα σχεδιάστρια Christa de Carouge, παρευρίσκεται στην επίσημη παρουσίαση της έκθεσής της, «Christa de Carouge», στα μέσα ενημέρωσης, στο μουσείο τέχνης Kunsthaus Zug, στην πόλη Τσουγκ, στην Ελβετία. Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 18 Νοεμβρίου έως τις 18 Φεβρουαρίου 2018.

 Σκύλος γεμάτος λάσπες, σε σπίτι μετά τις καταρρακτώδεις βροχές που έπληξαν τη Μάνδρα Αττικής. Τους 16 έχουν φτάσει οι νεκροί και έξι ακόμα άνθρωποι αγνοούνται ενώ μεγάλες είναι οι καταστροφές σε σπίτια, καταστήματα και περιουσίες από τις πλημμύρες στη Μάνδρα, τα  Μέγαρα και τη Νέα Πέραμο στην Αττική.

 Άντρες ταϊζουν γλάρους, στον ποταμό Γιάμουνα, ένα ομιχλώδες πρωινό στο Νέο Δελχί, στην Ινδία.

Πηγή:naftemporiki.gr