• Σήμερα είναι: Δευτέρα, Σεπτέμβριος 24, 2018

Όσο σφίγγει ο κλοιός της δικαιοσύνης…τόσο θα ζητούν πολιτειακή ανωμαλία

Domino News
Domino News
Ιούνιος15/ 2018

Βάζουν ακόμα και τη Μακεδονία μπροστά οι πατριδοκάπηλοι εγκληματίες για να γλιτώσουν

Τα γεγονότα είναι πλέον ξεκάθαρα. Πριν την σημερινή δήλωσή Μπαρμπαρούση είχαν προηγηθεί άλλες δηλώσεις που συνιστούσαν ευθεία πρόκληση η προτροπή για παραβίαση της συνταγματικής τάξης και του πολιτεύματος. Από πολιτικό – συνηγορούν καταχραστών δημοσίου χρήματος, αλλά και γνωστού συγκροτήματος. Από δημοσιογράφους γνωστού συγκροτήματος. Δολοφονική επίθεση κατά αστυνομικών από εγκάθετους που συνδέονται με το γνωστό συγκρότημα. Πρωτοφανείς επιθέσεις με ψεύδη και συκοφαντίες κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας, που προβάλλονται χωρίς αντίλογο από το γνωστό συγκρότημα.

Δικηγόροι μεγαλοαπατεώνων με πολύ βρώμικο ρόλο διατείνονται ότι κρατούν βουλευτές στο τσεπάκι τους προκειμένου να οδηγήσουν σε πτώση την κυβέρνηση. Υπόδικοι επιχειρηματίες μέσα από τα μπουζούκια καλούν σε πτώση της κυβέρνησης.

Μόνο τυφλοί πλέον δεν βλέπουν που οδηγείται η κατάσταση και τα γεγονότα. Η εγκληματική οργάνωση που έχει ληστέψει την Ελλάδα τώρα που βλέπει τον κλοιό της δικαιοσύνης να σφίγγει, χρησιμοποιεί μία συμφωνία η οποία δεν πρόκειται να κυρωθεί ποτέ από την ελληνική Βουλή, και σημειώστε αυτό που λέμε, ποτέ η συμφωνία δεν θα κυρωθεί από την ελληνική Βουλή, για να δημιουργήσει κλίμα ανωμαλίας, ώστε να γλιτώσει την τιμωρία. Όσες προβοκάτσιες και να στήσουν όσο και αν «γαβγίζουν» τα πληρωμένα τους φερέφωνα στα μέσα που ελέγχουν, δεν θα γλιτώσουν τη τιμωρία. Και το ότι χρησιμοποιούν το όνομα της Μακεδονίας μας ως «φερετζέ» για την εγκληματική τους δραστηριότητα, απλά θα είναι άλλο ένα κομμάτι στο κατηγορητήριο που θα τους συνοδεύσει στα βάθη της ιστορίας…

Πηγή: olympia.gr