• Σήμερα είναι: Δευτέρα, Φεβρουάριος 19, 2018

Παρασκευόπουλος: Στόχος της ΝΔ να πλήξει τον Πάνο Καμμένο

Domino News
Domino News
Σεπτέμβριος25/ 2017

«Η Ν.Δ. επιδιώκει να πλήξει τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο και τη κυβέρνηση, αδιαφορώντας για το αν η πρότασή της βοηθάει στη διερεύνηση της υπόθεσης από τη Δικαιοσύνη ή όχιΑυτό τόνισε μεταξύ άλλων, ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παρασκευόπουλος στη Βουλή, κατά τη συζήτηση επί της πρότασης της ΝΔ σχετικά με τη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής για τη διερεύνηση εμπλοκής του υπουργού Εθνικής Άμυνας στην υπόθεση του Noor 1

Κατά τον κ. Παρασκευόπουλο, η Νέα Δημοκρατία διακινδυνεύει τη δικαιοσύνη και την ασφάλεια, «διότι η υπόθεση αφορά περισσότερους από δύο τόνους ηρωίνης, προκειμένου να πληγεί ένας υπουργός».

«Διακινδυνεύει την ουσία της υπόθεσης επειδή ένα τηλεφώνημα δεν είναι comme il faut, όπως πρέπει», σημείωσε και πρόσθεσε: «Το να συζητηθεί σήμερα εδώ «ποιος τηλεφώνησε σε ποιον, με ποιον τρόπο και τι είπε», σημαίνει ότι ερευνητικές προσπάθειες που γίνονται με μια μυστικότητα για να είναι αποτελεσματικές, θα έρθουν στη δημοσιότητα και αυτό αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παρατήρησε πως «η νομοθεσία προβλέπει ότι προκειμένου να εξαρθρωθεί μια συμμορία δικαιολογείται ακόμη και έγκλημα, πόσο μάλλον ένα τηλέφωνο, το οποίο δεν είναι εγκληματικό».

«Η αντιπολίτευση τείνει να καταλογίζει στους άλλους τα δικά της ελαττώματα. Καταλογίζει στους άλλους το κυνήγι της καρέκλας. Προσπαθεί να κατηγορήσει την κυβέρνηση για εξουσιομανία τη στιγμή που η ίδια προκειμένου να μπορέσει να ανατρέψει την κυβέρνηση δυναμιτίζει τη διερεύνηση μια πολύ σημαντικής υπόθεσης, φέρνοντάς της στη Βουλή», συνέχισε και έκανε λόγο για ωμή παρέμβαση στη δικαιοσύνη και την ασφάλεια, εκ μέρους της αντιπολίτευσης, μόνο για κομματικό όφελος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ