• Σήμερα είναι: Πέμπτη, Σεπτέμβριος 20, 2018

Πες το δυνατά αν είσαι άντρας…

Domino News
Domino News
Φεβρουάριος21/ 2018

Είπε ο Σαμαράς σε βουλευτή που τόλμησε να του φωνάξει «το παραχέσ@τε!»

Την οργή του Αντώνη Σαμαρά, που όπως απέδειξε για άλλη μία φορά με την ομιλία του στη Βουλή δεν ανέχεται μύγα στο σπαθί του, προκάλεσε ένα σχόλιο από την πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρώην Πρωθυπουργός που μίλησε για τσιράκια, συμμορίτες, άθλιους (δεν το ανέφερε πάντως όσες φορές το είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος) με το γνωστό βαρύ ύφος του, χτυπώντας αρκετές φορές το χέρι του στο έδρανο, δεν άντεξε το σχόλιο που εκτόξευσε εναντίον του άγνωστος (μέχρι στιγμής, γιατί όπως μάθαμε από όσους αναφέρονται στη δικογραφία της Novartis η Ελλάδα είναι μικρή χώρα και άρα είναι εύκολο να βρεθεί κάποιος…) βουλευτής.

Πάνω λοιπόν που ανέβαζε στροφές στο κατηγορητήριο κατά της κυβέρνησης ο Αντώνης Σαμαράς, αναφέρθηκε στο «άνοιγμα των συνόρων» από τον ΣΥΡΙΖΑ το 2015 αποκαλώντας τους πρόσφυγες που έφτανα τότε στην Ελλάδα «λαθρομετανάστες».

Τότε ακούστηκε κάτι από την πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο θα είχε περάσει απαρατήρητο για όσους παρακολουθούν Βουλή από τα σπίτια τους, αν η γνήσια αντρίκια οργή του Αντώνη Σαμαρά δεν έπαιρνε το πάνω χέρι. «Μα είναι κουβέντα αυτή μέσα στη βουλή; Πες τη δυνατά αν είσαι άντρας. Πες τη δυνατά αυτή την κουβέντα».

«Ηρεμία, παρακαλώ» παρενέβη ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

«Όχι ηρεμία κύριε πρόεδρε όταν μου λέει το παραχέσατε» απάντησε ο Αντώνης Σαμαράς αποκαλύπτοντας τι πραγματικά ειπώθηκε.

«Το κατάλαβα γι αυτό έκανα παρέμβαση» ανέφερε ο κ. Βούτσης. «Παρακαλώ να διαγραφεί από τα πρακτικά και κύριε συνάδελφε ήταν ανεπίτρεπτο» είπε ο Πρόεδρος της Βουλής στον βουλευτή.

Πηγή: thefaq.gr