• Σήμερα είναι: Δευτέρα, Μάιος 20, 2019

Πέθανε και δεύτερος ηθοποιός της σειράς Beverly Hills

Domino News
Domino News
Μάρτιος12/ 2019

Δεν πέρασαν παρά μόνο λίγες ημέρες από τον θάνατο του ηθοποιού Λουκ Πέρι, από τους πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής σειράς «Beverly Hills, 90210» της δεκαετίας του 1990, ακόμη ένας ηθοποιός της, έφυγε από την ζωή. Μεγαλύτερος βέβαια σε ηλικία. Ο λόγος για τον Τζεντ Άλαν – υποδυόταν τον πατέρα του Ίαν Ζέρινγκ (ο Στηβ της σειράς) – που πέθανε σε ηλικία 84 ετών.

Ο γιος του ηθοποιού Ρικ Μπράουν, ενημέρωσε για τον θάνατό του πατέρα του Τζεντ Άλαν με ανάρτηση σε μια σελίδα στο Facebook.

«Με μεγάλη μου λύπη δημοσιεύω την θλιβερή είδηση του θανάτου του πατέρα μου, σήμερα» έγραψε ο Μπράουν. «Πέθανε ήρεμα περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του και τους αγαπημένους του».

Ο Τζεντ Άλαν ήταν γνωστός για τους πρωταγωνιστικούς του ρόλους ως Ντον Κρεγκ στην σειρά «Days of Our Lives», τον C.C. Capwell στην τηλεοπτική σειρά «Santa Barbara» αλλά και τον πατέρα του Στιβ Σάντερς στο «Beverly Hills, 90210».

Ο Ίαν Ζέρινγκ, πρωταγωνιστής της σειράς «Beverly Hills, 90210» θέλησε να εκφράσει την λύπη του, με ανάρτησή του στην οποία έγραψε: «Τόσο λυπηρό που έμαθα ότι χάσαμε άλλον έναν ηθοποιοί του 90210. Είχα την χαρά να συνεργαστώ με τον Τζεντ Άλαν από το 1994 έως το 1999. Υποδύθηκε τον Ρας Σάντερς, τον πατέρα του Στιβ. Ένας τόσο καλός άνθρωπος με τον οποίο συνεργάστηκα. Θα λείψει».

Ο θάνατος του Άλαν ήρθε μόλις πέντε ημέρες μετά τον θάνατο του Λουκ Πέρι, που πέθανε σε ηλικία μόλις 52 ετών μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο.