• Σήμερα είναι: Δευτέρα, Μάιος 20, 2019

Πονοκέφαλος για το Βερολίνο η διείσδυση νεοναζί στις ΕΔ

Domino News
Domino News
Μάρτιος11/ 2019

Πονοκέφαλος για το Βερολίνο οι αποκαλύψεις για το μέγεθος της ακροδεξιάς, νεοναζιστικής διείσδυσης στις γερμανικές Ένοπλες Δυνάμεις!

Οι αρμόδιες υπηρεσίες που έχουν αναλάβει να διερευνήσουν τον δεξιό εξτρεμισμό στις ΕΔ αναγνώρισαν ότι είχαν υποτιμήσει το πρόβλημα και παραδέχτηκαν ότι παρουσίασαν στο γερμανικό κοινοβούλιο μόνο τον αριθμό των “σαφώς αναγνωρισμένων ακροδεξιών εξτρεμιστών”, σύμφωνα με το Der Spiegel.

Ο αριθμός πιστεύεται ότι είναι σημαντικά υψηλότερος.

Η Υπηρεσία Στρατιωτικών Αδικημάτων ανέφερε ότι μόνο τέσσερις στρατιώτες το 2018 και έξι το 2017 απομακρύνθηκαν από το στρατό για δεξιό εξτρεμισμό.

Αξιωματούχοι δήλωσαν στο Der Spiegel ότι η υπηρεσία είχε αποκαλύψει 10 επιπλέον “ύποπτους εξτρεμιστές” κάθε χρόνο. Σήμερα διερευνά περίπου 450 υπόπτους για δεξιό εξτρεμισμό στο στρατό, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων DPA. Σ΄αυτούς συμπεριλαμβάνονται 64 υποθέσεις που σχετίζονται με την οργάνωση Reichsbürger η οποία απορρίπτει το σύγχρονο γερμανικό κράτος και ισχυρίζεται ότι το γερμανικό Ράιχ εξακολουθεί να υπάρχει στα σύνορα που είχε.

Οι αντιπρόσωποι της αντιπολίτευσης επέκριναν τη γερμανική κυβέρνηση, επειδή δεν δημοσιοποίησε όλες τις πληροφορίες.

Το Γερμανικό Υπουργείο Άμυνας δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο.