• Σήμερα είναι: Παρασκευή, Μάιος 25, 2018

Ρόδος: Ληστές ξυλοκόπησαν ιδιοκτήτρια κοσμηματοπωλείου παρουσία της 7χρονης κόρης της (Βίντεο)

Domino News
Domino News
Σεπτέμβριος12/ 2017

Οι δύο δράστες, εισέβαλαν στο κοσμηματοπωλείο στην Ιαλυσό, λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ του περασμένου Σαββάτου και με την απειλή περιστρόφου, ζήτησαν από την ιδιοκτήτρια Ελευθερία Τζωρτζή να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο.

Η ίδια εκείνη την ώρα ήταν με το κοριτσάκι της, ηλικίας 7 ετών, το οποίο έζησε λεπτό προς λεπτό το σκηνικό του τρόμου που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια της.

Όπως δήλωσε στη «Ροδιακή» η ιδιοκτήτρια του κοσμηματοπωλείου, η ίδια αν και φοβήθηκε αρχικά, βρήκε το κουράγιο και αντιστάθηκε στους δύο κουκουλοφόρους, ο ένας από τους οποίους την άρπαξε από το λαιμό και την έριξε στο πάτωμα!

Ο δεύτερος που είχε μπει πίσω από τις βιτρίνες για να αρχίσει να αφαιρεί κοσμήματα, καταλαβαίνοντας ότι η κατάσταση θα έφθανε στα άκρα, επέστρεψε στον συνεργό του και τον εμπόδισε να προχωρήσει στα χειρότερα.

Και οι δύο έφυγαν χωρίς να πάρουν το παραμικρό αντικείμενο, φοβούμενοι από την ηρωϊκη στάση της ιδιοκτήτριας η οποία σε κάποια στιγμή τους είπε: «Και να με σκοτώσετε εγώ το χρηματοκιβώτιο δεν σας το ανοίγω!»

Το βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας και το οποίο δημοσιοποιείται με την συναίνεση της ιδιοκτήτριας του κοσμηματοπωλείου από τη ΡΟΔΙΑΚΗ, δείχνει τον τρόμο που έζησε η ίδια και το κοριτσάκι της μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Πηγή: neaselida.gr