• Σήμερα είναι: Παρασκευή, Φεβρουάριος 22, 2019

Σπυράκη: Το Σκοπιανό δεν λύνεται με συλλαλητήρια

Domino News
Domino News
Ιανουάριος19/ 2018

Η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «δεν ενημερώνει τη Νέα Δημοκρατία και τα υπόλοιπα κόμματα για ένα εθνικό θέμα. Έχει επιλέξει να βαδίσει μόνη της. Ως εκ τούτου, η ευθύνη για την όποια απόφαση, βαραίνει μόνο εκείνη», είπε η κ. Σπυράκη, για να προσθέσει: «Εμείς δεν θα έλθουμε να επιβεβαιώσουμε τετελεσμένα».

Επίσης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ σημείωσε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν πιστεύει πως «αυτήν τη στιγμή υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να συγκληθεί συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, καθώς η κυβέρνηση δεν έχει ενιαία θέση και ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, κάνει συνεχώς κυβιστήσεις».

Τόνισε, μάλιστα, πως «πλέον είναι πολύ αργά να γίνει ενημέρωση από πλευράς κυβέρνησης» για το θέμα, σημειώνοντας πως «όλα θα γίνουν γνωστά στη Βουλή και εκεί θα ληφθούν οι αποφάσεις».

Αναφερόμενη στα συλλαλητήρια που προγραμματίζονται για την Κυριακή (21/01) στη Θεσσαλονίκη, είπε για το Σκοπιανό ότι «δεν λύνεται με συλλαλητήρια. Αλλά, εφόσον κάποιος πιστεύει ότι πρέπει να εκφραστεί μέσα από αυτά, είναι ελεύθερος να το πράξει».

Τέλος, ενημέρωσε πως ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, είπε στους βουλευτές του πως μπορούν να αποφασίσουν μόνοι τους εάν θα λάβουν μέρος στις κινητοποιήσεις.

Πηγή: kontranews.gr