• Σήμερα είναι: Τρίτη, Οκτώβριος 16, 2018

Τα ελληνικά μέσα καταπίνουν αμάσητη την τουρκική προπαγάνδα

Domino News
Domino News
Απρίλιος10/ 2018

Από χθες το πρωί, διαδίκτυο και κανάλια – και κυρίως τα κανάλια, που διαθέτουν και ανταποκριτές στην Τουρκία- μεταδίδουν την είδηση με τη σκοπιμότητα που τη σερβίρει το τουρκικό πρακτορείο «Ανατολού»: Συνελήφθη Γκιουλενιστής, σε σκάφος με ελληνική σημαία!

Και να το σκάφος και να η ελληνική σημαία. Αλλά, πληροφορίες για τον ιδιοκτήτη του σκάφους και την σχέση που είχε -ή δεν είχε- με τον ιμάμη Μουράτ Ελμάς που συνελήφθη, ούτε κουβέντα.

Το -γνωστό για τα ύποπτα παιχνίδια του- κρατικό τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων δεν δίνει καμιά πληροφορία. Και η είδηση σερβίρεται με την φωτογραφία της ελληνικής σημαίας και την πληροφορία περί ελληνικού σκάφους, που βεβαίως, δημιουργεί τους γνωστούς συνειρμούς: Η Ελλάδα βοηθάει τους… εγκληματίες Γκιουλενιστές!

Εντύπωση δε προκαλεί ότι οι Ελληνες δημοσιογράφοι στις ανταποκρίσεις τους από την Κωνσταντινούπολη, όχι μόνο δεν έχουν ρεπορτάζ για το τι ακριβώς σημαίνει, «σκάφος υπό ελληνική σημαία», αλλά ούτε καν έναν υπαινιγμό, ή έστω ενα ερώτημα δεν διατυπώνουν για το τι συμβαίνει μ’ αυτό το σκάφος.

Τρίβουν τα χέρια τους στο «Ανατολού». Μια χαρά περάσαν την προπαγάνδα τους. Και ‘μεις, την κατάπιαμε αμάσητη…

Πηγή: nonews-news.blogspot.gr